Pesma i aplauzi za Marijanu Veljović u finalu Dejvis kupa

Izvor: RTS, 26.Nov.2018, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pesma i aplauzi za Marijanu Veljović u finalu Dejvis kupa

Srpski sudija Marijana Veljović delila je pravdu na finalnom meču Dejvis kupa između Francuske i Hrvatske, koji su Hrvati rešili u svoju korist sa 3:1. Hrvatski navijači su joj pevali tokom meča poznate stihove „Marijana, slatka mala Marijana...“ Na kraju, ona ih je pozdravila.
Meč između Čilića i Pulija sudila je naša Marijana Veljović. Trijumfom u ovom duelu Hrvatska je osvojila >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dejvis kup. Meč su obeležili hrvatski navijači koji su u nekoliko puta između gemova pevali stihove čuvenog hita dubrovačkih trubadura: "Marijana, slatka mala Marijana, ja ću te čekati, dok ne svane dan. Marijana, slatka mala Marijana..."

Navijači su tokom celog meča vikali: "Marijana, javi se", ali ona je ignorisala ove povike. Međutim, kada se meč završio i kada je krenula van terena, prošla je pored hrvatskih navijača, javila im se i aplaudirala, što je izazvalo pravo oduševljenje na tribinama.

Pored ovog meča, koji je odlučio pobednika, Veljovićeva je sudila i meč Čilića i Tsonge u petak, a hrvatski navijači su i tada pevali jednoj od najboljih sudija na svetu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SRPKINjA U CENTRU PAŽNjE U LILU: Hrvatski navijači pevali Marijani Veljović (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 26.Nov.2018

Treći put u istoriji je finale Dejvis kupa sudila žena. Sudija iz Srbije je odradila sjajan posao TEK treći put u istoriji je finale Dejvis kupa sudila žena.PROČITAJTE JOŠ: Hrvati osvojili Dejvis kup Marijana Veljović iz Srbije odradila je sjajan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.