POBEDA: Srbija je UŠLA u grupnu fazu Dejvis kupa

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 17:17

POBEDA: Srbija je UŠLA u grupnu fazu Dejvis kupa

Ostalo je da se vidi konačan rezultat.

Teniseri Srbije su trijumfom u dublu poveli sa 3:0 u gostima protiv Norveške i overili su plasman u grupnu fazu Dejvis kup Svetske grupe za 2023. godinu.

Srspki dubl Nikola Ćaćić/Filip Krajinović je sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3) pobedio norvešku kombinaciju Hermal Heral/Viktor Đurasović.

Da podsetimo, u petak je posle laganog trijumfa Kecmanovića, Laslo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Đere uz mnogo muka došao do trijumfa i tako je Srbija posle dva singla vodila sa 2:0. Sada je posle dubla meč rešen i ostaje samo da se vidi koji će biti konačan rezultat, a verovatno će srpski selektor dati šansu i mladom Hamadu Međedoviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.