ODLUČENO JE: Evo ko će biti domaćin takmičenja novog Dejvis kupa naredne dve godine

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2018, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ODLUČENO JE: Evo ko će biti domaćin takmičenja novog Dejvis kupa naredne dve godine

Neki učesnici su već poznati.

Neadno je Međunarodna teniska federacija (ITF) u saradnji sa kompanijom Kosmos, čiji je vlasnik fudbaler BArselone Đerard Pike, izglasala velike promene koje se tiču takmičenja u Dejvis kupu, a sada je određen i domaćin takmičenja u naredne dve godine.

FANOVI GA OPSEDAJU! Nole ne skida osmeh sa lica, jedna obožavateljka je samo zbog njega u Beogradu (VIDEO+FOTO)

ZIMONJIĆ PUN OPTIMIZMA: Favoriti smo protiv Uzbekistana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << (FOTO)

Od sledeće godine će se Dejvis kup igrati po turnirskom formatu, a upravni odmor Dejvis kupa je odlučio da Madrid bude domaćim takmičenja 2019. i 2020. Glavni grad Španije pobedio je u udonosu na francuski Lil.

DEJVIS KUP: Srbija dobila rivala u kvalifikacijama (FOTO)

Šampion će biti poznat posle takmičenja koje će trajati sedam dana na kraju sezone, a na kojem će učestvovati 18 najboljih reprezentacija. Mesto na prvom turniru naredne godine koji će se održati od 18. do 24. novembra su obezbedili ovogodišnji polufinalisti Dejvis kupa SAD, Hrvatska, Francuska i Španija, dok su Argentina i Velika Britanija dobili vajld karte. Za preostalih 12 mesta će biti održane kvalifikacije u februaru.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.