Novak nemoćan, Nemačka izjednačila – Srbija čeka

Izvor: B92, 28.Nov.2021, 20:23

Novak nemoćan, Nemačka izjednačila – Srbija čeka

O pobedniku meča trećeg kola grupe F Dejvis kupa, između Nemačke i Austrije, odlučivaće dubl.

Ranije danas, Jurij Rodionov je savladao Dominika Kepfera, dok je Jan Lenard Štruf izjednačio rezultat, pobedom nad Denisom Novakom.

Štruf je relativno rutinski pobedio 118. igrača planete rezultatom 7:5, 6:4, posle nešto više od sat vremena igre.

Ovaj susret zanima i Srbiju, koja će uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saznati da li će i na koji način proći u četvrtfinale.

Ukoliko austrijski dubl slavi, izabranici Viktora Troickog će kao prvi u grupi otići na megdan Velikoj Britaniji.

Ako, pak, Nemci budu bili uspešni, Srbija će čekati da se završe mečevi između Rusije i Španije, odnosno SAD i Kolumbije.

U prvom bi nam odgovaralo da jedan od timova slavi maksimalnim rezultatom, dok bi u drugom meču želeli da nijedan od timova ne slavi sa 3-0.

Ukoliko se to, ipak, dogodi, o tome ko će se pridružiti Švedskoj, kao najboljoj drugoplasiranoj selekciji, odlučivaće set-količnik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.