Ne vredi, uspeli su i Trinkijerija da zaraze sa ovim... (video)

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2019, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ne vredi, uspeli su i Trinkijerija da ''zaraze'' sa ovim... (video)

U jeku sinoćnjeg velikog slavlja, trener Partizana poklekao pred najnovijim srpskim muzičkim ''ludilom''.

Posle Luke Milivojevića, srpske Dejvis kup reprezentacije, zatim Novaka Đokovića, najnoviji fenomen ''mali pauk'' je stigao i do trenera košarkaša Partizana, italijanskog stručnjaka Andree Trinkijerija.

Verujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da ne treba da vam objašnjavamo o čemu se radi, verovatno ste već videli bezbroj sličnih klipova, ali nismo baš očekivali da će se i Trinkijeri ''zaraziti''.

Ipak, dao je sebi oduška posle prvog trofeja koji je osvojio sa Partizanom, trofeja Kupa Radivoja Koraća, a u prilogu pogledajte kako izgleda spoj ''malog pauka'' i Trinkijerija...

-

Trinkijeri uz Erinog pauka slavi pobedu pic.twitter.com/qfxUNBRfyN

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) February 18, 2019
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.