NOVAK PRODUŽIO NADU: Srbija savladala Kazahstan, odlučuju dublovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Dec.2021, 20:45

NOVAK PRODUŽIO NADU: Srbija savladala Kazahstan, odlučuju dublovi

Đoković za produženje nade.

Prvi reket sveta Novak Đoković igraće drugi meč u duelu Dejvis kup reprezentacije Srbije protiv selekcije Kazahstana u Madridu, a protivnik će mu biti Aleksandar Bublik. Kazahstan vodi sa 1:0 pošto je Mihail Kukuškin posle velike borbe u tri seta i tri sata i 18 minuta igre savladao Miomira Kecmanovića.

Đoković ima priliku da pobedom protiv Bublika donese izjednačenje Srbiji i tako izbori odlučujući meč u dublu za plasman >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u polufinale gde će pobednik igrati protiv Hrvatske.

Zanimljivo je da Đoković i Bublik nikada do sada nisu međusobno igrali i ovo će im biti prvi meč. Bublik je trenutno 37. igrač na svetskoj rang listi, a do 2016. igrao je pod zastavom Rusije. U karijeri nema nijednu titulu sa turnira iz ATP kategorije.

DRUGI SET

PRVE SET

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.