Gradska uprava raspisala konkurs za prijem pet činovnika

Izvor: SandzakPress.net, 14.Apr.2021, 14:41

Gradska uprava raspisala konkurs za prijem pet činovnika

Gradska uprava Novog Pazara raspisala je konkurs za prijem u radni odnos pet činovnika, među kojima je i inspektor za zaštitu životne sredine, saznaje radio Sto plus. Otvorene su i pozicije za dvoje službenika na poslovima utvrđivanja prava na dečji dodatak, jednog na poslovima utvrđivanja prava za sticanje energetski ugroženog kupca električne energije i imovinsko pravne poslove eksproprijacije. Pravo prijave na konkurs za inspektora za zaštitu životne sredine imaju kandidati >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << sa visokom stučnom spremom, tri godine radnog iskustva u struci i položenim državnim i ispitom za inspektora. Visoka stručna sprema, tri godine radnog iskustva i položen državni ispit uslovi su za službenika na poslovima utvrđivanja prava na dečji dodatak. Na konkurs za službenika za utvrđivanje prava za sticanje energetski ugroženog kupca električne energije mogu se prijaviti oni koji su završili ekonomski fakultet, a za imovinsko pravne poslove eksproprijacije pravni fakultet, ali za razliku od ostalih radnih mesta, za to je neophodno samo godinu dana radnog iskustva. Konkurs je objavljen na zvaničnom sajtu lokalne samouprave i otvoren je 15 dana. The post Gradska uprava raspisala konkurs za prijem pet činovnika appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Dečji dodatak

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Opština Tutin raspisala konkurs za urbanistu

Izvor: SandzakPress.net, 14.Apr.2021

Opštinska uprava u Tutinu raspisala je konkurs za popunjavanje izvršilačkog radnog mesta u Odeljenju za urbanizam, imovinsko pravne i komunalno stambene poslove na neodređeno radno vreme, saznaje radio Sto plus. Konkurs se odnosi na savetnika, urbanistu, koji će između ostalog pratiti zakonske...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.