Izvor: CrnaHronika.rs, 13.Jun.2011, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko poginuo dan uoči ćerkinog rođendana

Umesto rođendanskog slavlja ćerkice Lare, koje je za nedelju planirano u kući Darka Radovanovića u Sremskoj Mitrovici, najmiliji tragično nastradalog folk pevača pripremali su se da ga isprate na poslednji počinak.Da te kobne subote uveče, nešto posle 20 časova, na novom Obrenovačkom putu, nedaleko od mosta u Ostružnici, nije došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su Darko i njegov menadžer Aleksandar M. izgubili život, poznati pevač i njegova supruga Maja organizovali bi u nedelju proslavu četvrtog rođendana za svoju mezimicu.
Vest o Radovanovićevoj smrti ostavila je u šoku i njegovu koleginicu i prijateljicu Ivanu Selakov, sa kojom je snimio hit duet „Ako je do mene“. Ona je samo pola sata pred nastup u budvanskoj diskoteci „Trokadero“ saznala da njenog druga više nema.
- Zanemela sam kada sam čula šta se dogodilo Darku - kaže za naš list potresena pevačica. - Svi smo bili toliko očajni, uključujući i vlasnika „Trokadera“, koji je takođe bio dobar prijatelj sa Darkom, pa smo odlučili da iz poštovanja prema njemu i Aleksandru odložimo nastup. Provela sam besanu noć, još ne mogu da dođem sebi. Bila sam u dobrim odnosima sa obojicom, kao i sa njihovim porodicama, i ne mogu da poverujem da ih više nema.
Ivana kaže da je poznavala Darka kao vrednog i dobrog čoveka, koji je pre svega bio veliki profesionalac i kao takav se poštenim radom borio za svoje mesto na estradi.
- Nikada nije bio predmet skandala, jer je želeo pesmom da prokrči sebi put do uspeha - kaže Ivana.
ŠOK NA SVADBI
Supruga Darka Radovanovića Maja saznala je tragičnu vest o smrti svog supruga na svadbi prijatelja. Darko je zbog unapred ugovorenog posla morao da putuje u Varvarin, pa je Maja na svadbu otišla sa njihovim kumom, koji joj je saopštio da joj je suprug poginuo. Od šoka je umalo pala u nesvest. Čim je došla sebi, njih dvoje su krenuli za Beograd, gde su u toku noći u Urgentnom centru identifikovali telo poginulog pevača.
Povezane vesti:
Sahranjen Darko Radovanović
Poginuo pevač Darko Radovanović
Ilustracija, Izvor: blic.rs

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.