Nata: Ponovo bih sa Dačom pravila dete!

Izvor: Press, 11.Mar.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nata: Ponovo bih sa Dačom pravila dete!

- Danilo ne voli da ga pominjem u intervjuima, a ja baš volim, pa ću reći: da mogu ponovo da biram oca svog deteta, izabrala bih njega. On je dobar otac i dobar bivši muž - pevačica za „Helou“ hvali vaterpolistu, od kog se razvela pre tri godine.
Ona otkriva da je Ikodinović često kritikuje zbog vaspitanja ćerke.
- Jedina zamerka koju dobijam na račun majčinstva, kako od ljudi iz okoline, tako i od Haninog tate, jeste da sam prilično popustljiva. Ipak, svako ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << svoju slabu tačku, Hana je moja.
Nataša se osvrnula i na raskid veridbe sa Vladom.
- Dve godine smo oboje trpeli stalan pritisak javnosti, neko lakše, neko teže. Ja sam sve teže podnosila da tračevi i izmišljotine potresaju našu ljubav, što se odražavalo i na ostale sfere mog života - postajala sam sve nesigurnija i nesrećnija. Na kraju više nisam mogla.
Pokušali smo da dobijemo komentar od pevačicinog bivšeg muža Ikodinovića, ali on je bio nedostupan, dok je njen bivši verenik Vuksanović ostao dosledan da o raskidu neće pričati.
- Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekao Vlada.
Pogledaj vesti o: Danilo Ikodinović

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

IZNENAĐENJE: Nata rekla o Dači nešto što niko nije očekivao!

Izvor: NaDlanu.com, 12.Mar.2014, 00:03

Pevačica Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, otkrila je da njen bivši muž Danilo....Pevačica Nataša Bekvalac, koja je nedavno raskinula veridbu sa manekenom Vladom Vuksanovićem, otkrila je da njen bivši muž Danilo Ikodinović i dalje ima posebno...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.