Dailo Ikodinović se pokajao zbog podrške koju je dao Vučiću: Krvavo sam se za*ebao i ispao pi*zda

Izvor: Luftika.rs, 15.Jul.2020, 16:25

Dailo Ikodinović se pokajao zbog podrške koju je dao Vučiću: Krvavo sam se za*ebao i ispao pi*zda

Danilo Ikodinović, jedan od naših najuspešnijih vaterpolista, objavio je ovog jutra status koji je izazvao burne reakcije na Tviteru.
– Krvavo sam se za*ebao sa listom, jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao pi*da. Da, baš pi*da! Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred, jer nazad ne mogu i neću. Osećaj je odvratan, ali ću >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ga prevazići, jer kičmu imam – piše u tvitu poznatog sportiste.
Krvavo sam se zajebao sa listom, jer sam kupovao mir koji sam već imao i ispao pizda. Da, baš pizda! Ne mogu to da operem, niti se trudim, ali idem napred, jer nazad ne mogu i neću. Osećaj je odvratan, ali ću ga prevazići, jer kičmu imam.
Danilo Ikodinović (@D_Ikodinovic) July 15, 2020

Većina korisnika ove društvene mreže je podržala ovakav gest.
– Bravo za iskrenost. Pokazao si da si čovek. Ljudski je pogrešiti, a još više ljudski priznati – to su samo neki od komentara na Ikodinovićev tvit.
Bilo je i onih kojima nije bilo jasno o kakvoj listi je reč.
Podsetimo, Danilo je 2018. godine podržao listu „Aleksandar Vučić – Zato što volimo Beograd“.

– Svi mi, dolepotpisani, koji smo u različitim profesijama, u različitim vremenima, ostvarili profesionalne uspehe, imamo jednu zajedničku želju: da grad u kome živimo postane još bolji i zato podržavamo listu za koju verujemo da će Beograd učiniti najlepšim mestom za život – stoji u tekstu koji je potpisalo 1158 uspešnih ljudi.
Potpis su, tada, stavili zbog:
Zato što želimo da deci ne ostavljamo dugove nego nove škole, obdaništa i pozorišta. Zato što poštujemo to što je javni dug manji, a što je broj fontana, trgova i saobraćajnica veći. Zato što smo ponosni kad u svom gradu vidimo turiste iz celog sveta i ekonomiju koja raste. Zato što vidimo da Beograd svakim danom sve više postaje svetska metropola. Zato što konačno vidimo obale svojih reka, uživamo u Savskoj promenadi i gledamo Beograd na vodi koji raste. Zato što Beograd moraju da vode oni koji su pokazali da to znaju i oni koji ga vole. Zato što ne želimo da novac namenjen za škole i vrtiće ode u ruke onima koji Beograd žele da iskoriste za lično bogaćenje. Zato što želimo da iza nas ostane nešto generacijama koje dolaze. Zato što volimo Beograd. Zato podržavamo listu Ikodinović nije jedini istaknuti sportista na listi. Tu su i Miroslav Muta Nikolić, Dragan Džajić, Vladimir Petrović Pižon, Boban Marjanović, zatim umetnici Jovan Kolundžija, Konstantin Kostjukov, Oliver Njego, kao i Ceca, Aca Lukas, Željko Samardžić…
Ikodinović: Zatvoriću restoran jer neću da nam leđa pucaju za 0 dinara
 

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.