Zabranjeno voće: Osvojite ulaznice za predstava u kojoj ćete uživati za Dan zaljubljenih!

Izvor: Svet plus, 11.Feb.2016, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno voće: Osvojite ulaznice za predstava u kojoj ćete uživati za Dan zaljubljenih!

U saradnji sa Akademijom 28, naš portal vam poklanja karte za predstavu "Zabranjeno voće", komedija koja će vam dodatno ulepšati Dan zaljubljenih.

U središtu radnje ovog komada nalazi se ugovaranje braka između dvoje mladih, iz porodica imućnih venecijanskih trgovaca. Njihov brak se ugovara po tadašnjim, strogim običajima, prema kojima se mladenci prvi put sreću tek na sam dan venčanja. Iz ovoga nastaje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << čitav niz komičnih i apsurdnih situacija, a jarki mediteranski karakteri i naravi likova u predstavi, upotpunjuju dinamiku komada, uz atraktivne obrte i duhovita nadigravanja ženskog i muškog principa. S obzirom da je radnja smeštena u vreme održavanja karnevala u Veneciji, publika će, pored atraktivne glumačke podele koja spaja afirmisane glumce raznih beogradskih pozorišta, moći da uživa i u raskošnim kostimima na sceni.

Uloge: Snežana Savić, Milica Milša, Nena Novović, Snežana Kovačev/Danijela Vida, Miodrag Milovanov, Dragoslav Ilić, Branislav Platiša, Branko Jerinić, Miško Rakočević i Nemanja Janičić. Režija i adaptacija: Boris Čakširan.

Sve što je potrebno da uradite jeste da budete brzi i pošaljete ime, prezime i broj telefona na mail adresu naše redakcije office@svetplus.com, a mi ćemo vam pokloniti po 2 karte za predstavu premijeru predstave "Zabranjeno voće", koja će biti izvedena 14. februara u 20 časova u Akademiji 28.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.