Teško im je da odu negde, a da ih neko ne prati: Princ Vilijam sprema iznenađenje

Izvor: B92, 14.Feb.2020, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško im je da odu negde, a da ih neko ne prati: Princ Vilijam sprema iznenađenje

Princ Vilijam za suprugu Kejt Midlton planira posebno iznenađenje za Dan zaljubljenih, a kako prenose strani mediji reč je o romantičnoj večeri.

Šuška se da bi mogli da provedu romantično veče u svom omiljenom italijanskom restoranu u Londonu.

"Vilijam i Kejt često idu u taj restoran, to im je omiljeno mesto na kojem imaju određenu dozu privatnosti. Njima je veoma teško da negde odu, a da ih neko ne prati ili ne posmatra. Vilijam ima nežnu stranu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i sigurna sam da je za svoju ženu Kejt već spremio čestitku, lep poklon a možda i tihu večeru kod kuće", rekla je Kejti Nikol , komentator kraljevske porodice, preneo je Blic.

Par je prošle nedelje fotografisan kako se drži za ruke u Južnom Velsu, gde su se kao studenti prvi put upoznali 2001. godine. U braku su 10 godina i prema rečima komentatorke Kejti Nikol, njihova ljubav od tada samo raste.

"Ne znam da li bi princ Vilijam priznao, ali on je prikriveni romantik. On će se potruditi da se Kejt oseća posebno na Dan zaljubljenih", dodala je Kejti.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih,   London

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.