Izvor: Vesti-online.com, 22.Apr.2015, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sestro Zemljo, ćale si, keve mi! Planeto, srećan ti tvoj dan!

Kada pogledate spot iz ovog priloga i osetite se počastvovanim i uznemirenim, srećnim i zbunjenim i kad se blago naježite što ste od čitavog svemira baš na ovom mestu, onda će vam biti jasno zašto smo u naslovu parafrazirali vic o Zemuncima, kada brat čestita sestri apsolutnu dominaciju i polaganje ispita s čistom desetkom rečima: Sestro... brate... ćale si, keve mi!

E tako i mi, sa što manje reči, uz iskreno poštovanje, pokušavamo da čestitamo našoj planeti njen >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dan - 22. april, Dan Zemlje. Pogledajte spot, uživajte i setite se - džaba nam sve ljubavi, svi osmesi, sve misli, sve ideje... da nema ove Zemlje, ni toga svega ne bi bilo. Zato, sačuvajmo ovu našu Zemlju da isto mogu da osete i oni koji ostaju iza nas...
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.