REŠILA DA PROGOVORI: Drugarica Viktorije Mitrović otkrila surovu istinu o njenom životu, NEĆE  DA ĆUTI VIŠE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Maj.2022, 22:45

REŠILA DA PROGOVORI: Drugarica Viktorije Mitrović otkrila surovu istinu o njenom životu, NEĆE DA ĆUTI VIŠE

Moralo je tako.

Jedna od najturbulentnijih ljubavnih odnosa u Beloj kući definitivno su Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović. Njih dvoje iz dana u dan idu od ljubavi do mržnje, što se desilo i sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Naime, Viki je zamerila Marku poglede ka zadrugarkama, i tom prilikom su se žestoko posvađali da je reagovalo i obezbeđenje.

Top prilikom Viktorijina drugarica Danijela je dala komentar za domaće medije vezan za burnu vezu njene drugarice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
A post shared by Danijela Jaksic (@danijelaaa_jaksic)

Već duži period pričam da oni nisu jedno za drugo, oboje su jako toksični ali očigledno im ili odgovara takav odnos ili ne mogu da raskinu zbog tog zatvorenog prostora. Dokle god su unutra biće zajedno, koliko god to bilo loše po njih. Kad budu izašli, verovatno će biti zajedno još neki period dok se "ne restartuju" i ne naviknu na spoljašni zivot, posle toga će svako otići svojim putem. Nije moje da ih podržavam ili ne podržavam, nemaju 15 godina. Ja kao Viktorijina drugarica ću biti uz nju šta god ona odlučila, ali smatram da će se fokusirati na druge stvari kad izađe - rekla je Danijela.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.