Prljavo kazalište najavili koncert u Osijeku

Izvor: BalkanRock.com, 22.Jan.2018, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prljavo kazalište najavili koncert u Osijeku

U osječkom će Gradskom vrtu, 9. veljače s početkom u 20 sati legendarno Prljavo kazalište održati veliki koncertni spektakl. Njime će obilježiti predstojeći Dan zaljubljenih, ali i započeti svjetsku turneju povodom 40 godina postojanja na regionalnoj pop-rock glazbenoj sceni.

Organizatori već najavljuju vrhunsku koncertnu produkciju te scenografiju, ali i brojna iznenađenja i izazove za razne >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << slavonske bendove. „Ovo je naš dar Slavoniji i gradu Osijeku kojim ćemo slaviti ljubav, nekoliko dana prije Dana zaljubljenih a i proslaviti, upravo u Osijeku, i veliki jubilej našeg benda – punih 40 godina smo s vama!“, istaknuo je frontmen benda Mladen Bodalec.

Prljavci su odabrali repertoar pjesama koje će izvesti na koncertu, a one uključuju neke od suvremenih poznatih hitova „Djevojka od milijun dolara”, „Možda dogodine”, „Iza mojih prozora”, te „Baš kad nije vrijeme”. Neće izostati ni povratak pjesmama iz legendarnih 80-ih godina pa će se na repertoaru moći pronaći stari hitovi „S vremena na vrijeme”, „Lupi petama”, „Tu noć kad si se udavala”, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)”, „Heroj ulice”, „Zaustavite zemlju” te antologijske rock pjesme „Crno bijeli svijet” i „Sve je lako kad si mlad”. Na ovom će osječkom koncertu biti izvedena i live-premijera novog singla Prljavog kazališta.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 90 kuna za parter i 110 kuna za tribine u sustavu Ticketshop.hr i na svim Ticketshop ovlaštenim prodajnim mjestima.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.