Izvor: Luftika.rs, 13.Feb.2020, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od teških trenutaka do filmske prosidbe, priča Mirjane i Ljubiše i ljubav koja inspiriše (VIDEO)

U susret Danu zaljubljenih koji se širom sveta obeležava 14. februara pravo je vreme da se prisetimo iskrenih i velikih ljubavnih priča. A jedna takva je baš priča Mirjane Mime Đuračić i Ljubiše Rešetara iz Podgorice čija je filmska prosidba u koju su bili uključeni i bajkeri oduševila mnoge.
Upoznali su se, kažu, sasvim slučajno a spojila ih je ljubav prema motorima. Ljubiša je u Mirjanin život ušao kada je to, kako kaže, bilo najpotrebnije.
Nakon borbe sa teškom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << bolešću, ljubav je ovoj devojci došla kao melem na ranu.
U trenucima u kojima je bitan oporavak ali i snažna podrška, stigao je Ljubiša koji joj je ulio nadu, dao snagu i volju da iz jedne nimalo lake borbe izađe samo jača i spremnija za nove životne izazove koji slede ali i pobede, piše FOS.
„Ljubiša je sad sa mnom kada je moj oporavak najvažniji. Da pruži punu podršku i ljubav. Njemu za mene ništa nije teško“, kaže Mirjana kroz osmeh.
„Treba u ovim trenucima mnogo volje, snage i ljubavi da bi oporavak bio potpun. I on mi skroz pomaže u tome. Mislila sam da ne može niko kao majka, ali trudi se“, priča nam Mirjana.
Za lepu i kvalitetnu vezu, potrebno je, kažu nam budući mladenci dosta toga.
„Prvo da ste sa partnerom drug, prijatelj, da imate međusobno maksimalno razumevanje i poštovanje. Osim ljubavi to je najvažnije“, pričaju nam Mirjana i Ljubiša.
Njemu, kaže, za Mirjanu ništa teško nije. Organizovao je čak i filmsku prosidbu pre nekoliko meseci a video koji je snimljen tom prilikom odjeknuo je u svim medijima.
Čak je obišao i region.
Bajkeri, prsten koji sleće dronom, scene su koje su se videle na Železničkoj stanici u Podgorici.
“Što se prosidbe tiče i dalje ne može proći dan da ne odgledam video. Skoro sam imala priliku da mi čovek kaže ‘Ej, ja tebe znam. Tada sam prokomentarisao – svaka čast ovom momku ali ja ne bih ovako pa da je jedna na svetu’. E pa eto, njemu sam jedna na svetu i zato je on moj izabranik.”
I Ljubiša kaže da nije bilo sve lako organizovati ali za pravu ljubav se i te kako vredi potruditi.
“Bilo je teško, stresno, ali kada nekoga voliš više od sebe onda ništa nije teško. I normalno je da je ona za mene baš tako jedna na svetu i vredna svega. Uz ogromnu pomoć drugova i želju da sve bude kako treba, uspeo sam”, kaže naš sagovornik.
Veruju da će njihova ljubav i drugima biti za primer. Da zajedno šalju poruku da život sprema razna iskušenja ali da od onoga što volite ne smete odustati.
Takođe, najteži trennuci postoje da bi se prebrodili a uz voljenu osobu sve je mnogo lakše. Zato u susret predstojećem Danu zaljubljenih imaju poruku za sve parove.
“Volite se, uživajte u ljubavi i životu. Volite se, poštujte i pazite. Jedno drugo činite srećnim a to je bar lako kada se ljudi vole. Sitnice najviše ljude usreće a nas dvoje smo takav par”, zaključuju budući mladenci koji će sve uspešno prevaziđene izazove ali i zajedničke trenutke u julu krunisati brakom.
LJUBAV IZ SNOVA: Veljko i Milosava posle 60 godina braka umrli isti dan


Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.