Najgenijalniji mozak u Zločinačkim umovima!

Izvor: Prva.rs, 09.Mar.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Najgenijalniji mozak u "Zločinačkim umovima"!

Specijalni agent doktor Spenser Rid je neshvaćeni genije čija je društvena inteligencija slaba u odnosu na veoma visoku intelektualnu.
On je najslađi i najmlađi član fantastične ekipe profajlera.
On je rođen na današnji dan pre 35 godina.
Zove se Metju grej Gabler i svaka majka bi ga poželela za sina.
Završio je srednju školu u lasvegaskoj Akademiji za međunarodne studije, scenske nastupe i vizuelne umetnosti, gde je diplomirao glumu jer u toj školi nije >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << bilo njegove prve ljubavi – režije.
Njegova majka Marilin Gabler bila je prva žena na čelu republikanaca u Nevadi. Njegov deda Maksvel Kelč bio je prvi predsednik Privredne komore Las Vegasa i osnivač prve radiostanice u Las Vegasu (KENO).
Njegova sestra Laura Dal bavi se modnim dizajnom u Nujorku. Ima i 12 godina mlađeg brata, koji se pojavio u spotu grupe „Whirlwind Heat“ za pesmu „Reagan“, koji je Metju režirao.
U svet manekenstva uvukla ga je Tajra Benks. Pa je šetao kolekcije Tomija Hilfigera i Marka Dežjkobsa.
Iz filma „Podvodni svet“ uronio je u „Zločinačke umove“ i pod suknju Tejlor Svift.
Nedavno se na instagramu obračunao sa bednicima koji su ga maltertirali u školi:
"Draga deco koja ste me maltretirala u srednjoj školi, kada vam zatreba referenca za slikanje i na Guglu pretražite „delikatne zglobove“ moja slika izlazi druga, pa, ko se smeje sad? Čekaj malo... Zaboravite."
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.