NAZVAO JE - LJUBAVI! Vojaž je sa ovom poznatom lepoticom proveo Dan zaljubljenih - izveo je na večeru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2022, 19:29

NAZVAO JE - LJUBAVI! Vojaž je sa ovom poznatom lepoticom proveo Dan zaljubljenih - izveo je na večeru (FOTO)

Nova romansa?

Mladi pevač i producent Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, otkad je raskinuo vezu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom, krije svoj ljubavni život.

Spajali su ga sa brojnim lepoticama sa javne scene, ali je svaka nagađanja Mihajlo demantovao.

Ipak, jučerašnji praznik i Dan zaljubljenih nije proveo sam. Vojaž je u izlazak izveo dve lepotice - inače poznate influenserke iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Turske.

U pitanju je Čagli Ben, sa kojom su već ranije spajali mladog pevača, i njena prijateljica Ojku Berkan. Vojaž je snimio Bekanovu za svoj Instagram stori i nazvao je "Habibi", što znači "ljubavi".

Vidno nasmejalan, influenserka je uživala u društvu Veruovića, nasmejana od uha do uha, te se mnogi pitaju, da li mu je ona nova devojka.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.