NA DAN ZALJUBLJENIH? Sloba i Luna su pre 5 MESECI uradili NEŠTO VELIKO - Pamtiće ZAUVEK taj TRENUTAK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2018, 01:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NA DAN ZALJUBLJENIH? Sloba i Luna su pre 5 MESECI uradili NEŠTO VELIKO - Pamtiće ZAUVEK taj TRENUTAK!

Prisetili se sa osmehom na licu.

U ime Dana zaljubljenih, Ognjen Amidžić je večeras u svojoj emisiji ugostio ljubavne parove koji su obeležili rijaliti "Zadruga".

Svakako jedan od najinteresantnijih i najzapaženijih parova jesu Luna Đogani i Sloba Radanović koji su započeli vezu na samom početku rijalitija, iako je Sloba i dalje u zakonitom braku sa suprugom Kristinom Kijom Kockar.

Prvo pitanje koje je Ognjen uputio Slobi jeste da li se ikada pokajao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što je započeo vezu sa Lunom, a pevač je kao iz stopa odgovorio:

- Ne, nisam se ni u jednom trenutku pokajao.

 Iako je Dan zaljubljenih, pored toga oni imaju još jedan razlog za slavlje! Ono što je interesantno, jeste da su se Luna i Sloba "smuvali" baš na ovaj dan pre 5 meseci.

Da se prisetimo, Luna je nedavno napomenula da se prvi poljubac desio potpuno neočekivano u wc - u Bele kuće, nakon što je mlada blogerka ljubomorisala svojoj simpatiji jer je pričao sa Minom.

Kako je izgledala cela situacija, možete pogledati u videu koji je u prilogu:
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.