Izvor: Scandal.rs, 15.Feb.2018, 01:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRCAT SPENS: Saša Matić na Dan Zaljubljenih priredio Novosađanima noć za pamćenje! (FOTO I VIDEO)

Na Dan zaljubljenih, Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, pred oko 10.000 ljudi. Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, u rekordnom roku, zbog čega ovaj koncert nosi epitet jednog od najtraženijeg u poslednjih deset godina u Srpskoj Atini. Da će ovo biti veče za pamćenje, svima je The post KRCAT SPENS: Saša Matić na Dan Zaljubljenih priredio Novosađanima noć za pamćenje! (FOTO I VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KRCAT SPENS: Matić na Dan Zaljubljenih priredio Novosađanima noć za pamćenje (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 15.Feb.2018

Na Dan zaljubljenih, Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, pred oko 10.000 ljudi. Poznatom pevaču pošlo je za rukom da opet rasproda dvoranu, u rekordnom roku Na Dan zaljubljenih, Saša Matić je nastupio u hali Spens u Novom Sadu, pred oko 10.000 ljudi. Poznatom...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.