Holivudski glumac zaprosio pevačicu sličnim prstenom kakvim je verio bivšu

Izvor: B92, 18.Feb.2019, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Holivudski glumac zaprosio pevačicu sličnim prstenom kakvim je verio bivšu

Poznati glumac Orlando Blum na Dan zaljubljenih zaprosio je pevačicu Keti Peri.

Radosne vesti pevačica je podelila sa svojim obožavaocima na Instagramu pokazavši prelepi verenički prsten.

Prsten je vredan oko 5 miliona dolara, a strani mediji prenose kako je vrlo sličnog izgleda kao onaj kojim je Orlando Blum zaprosio svoju bivšu suprugu, manekenku Mirandu Ker s kojom ima sina Flina.

2010. godine glumac je verio manekenku vrlo sličnim prstenom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oblika cveta. Par se zabavljao od 2007. godine, a venčali su se 2010. Naredne godine dobili su sina Flina.

Kada je njihov sin imao samo dve godine, 2013. Mirnada i Orladno su se rastali, a ona se 2017. udala za osnivača Snepčeta Evana Špigela a novu porodicu obogatila je još jednim članom, sinom Hartom.

Ni Orlando nije tugovao za bivšim brakom.Pre 3 godine započeo je vezu sa Keti Peri, pa iako su se rastali tokom 2017., par je ipak održao ljubav i sada je krunisao veridbom.
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.