Evo šta će Stefan Kapičić uraditi za Dan zaljubljenih VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Feb.2016, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta će Stefan Kapičić uraditi za Dan zaljubljenih VIDEO

Predstoji nam jedan od najlepših praznika u godini, dan ljubavi, vina i prijateljstva, Dan zaljubljenih. Tim povodom, glumac Stefan Kapičić, zvezda svetskog blokbastera Dedpul, savetuje kako da na originalan način iznenadite svoju dragu osobu, jer su tradicionalni pokloni prevaziđeni.

Stefan Kapičić igra jednu od glavnih uloga u filmu Dedpul, x-mena Kolosusa, što je po njegovim rečima ostvarenje dečačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sna. Dedpul je romantična komedija koja dokazuje da prava ljubav nikada ne umire. Vejd Vilson je žrtva bolesti zbog koje je osuđen da ostane bez ljubavi svog života. Međutim, shvativši da ne može da dozvoli da njegova devojka pati zbog njega, odlučuje da se podvrgne eksperimentalnom lečenju koje će njihovu vezu staviti na veliki test.

 Karte za projekcije filma Dedpul za Dan zaljubljenih možete već danas kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.