Egzit piknik 4. jula u Dunavskom parku

Izvor: Radio 021, 24.Jun.2017, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Egzit piknik 4. jula u Dunavskom parku

Dan pre nultog dana festivala, u utorak, 4. jula od 17 sati u Dunavskom parku, Egzit će organizovati popodnevni piknik kojim će najaviti pet dana novosadskog izdanja Egzit Leta ljubavi.

Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku će se slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković.

Za najmlađe će biti pripremljen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << poseban program sa animatorima, a veliko finale Egzitovog piknika biće obeleženo prelepim vodenim hologramom iznad jezera. Posetioce očekuju osveženja i grickalice, posebna relaks zona u vidu zvučne kupke s planetarnim gongovima, kao i mnogobrojni pokloni, te se svima savetuje da ponesu ćebad, korpe za piknik, frizbije, lopte i pridruže se druženju na otvorenom.

Autor: 021.rs
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

EXIT piknik 4. jula u Dunavskom parku – večernje finale uz hologram na jezeru!

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jun.2017

Srđan Šveljo, poznatiji kao DJ Fanatik spremio je specijalni DJ set u hipi duhu iz 60-ih i 70-ih godina, a u parku ćemo slušati i specijalni repertorar akustičnog dueta The Wizards, koji čine gitarista Ognjen Protić i pevač Petar Živković. Svi Novosađani, posetioci festivala, turisti i putnici...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.