DARKO USTAO IZ KOLICA PA SE LATIO MIKROFONA: Lazić pred punom kafanom pevao na nastupu Saše Matića! Ali imao je JEDAN USLOV!

Izvor: Kurir, 17.Feb.2019, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DARKO USTAO IZ KOLICA PA SE LATIO MIKROFONA: Lazić pred punom kafanom pevao na nastupu Saše Matića! Ali imao je JEDAN USLOV!

Slavio ljubav Lazić je Dan zaljubljenih proveo na Matićevom nastupu, gde je na nagovor prisutnih otpevao nekoliko pesama
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

DARKO LAZIĆ USTAO IZ KOLICA Folker se latio mikrofona pred punom kafanom, pa zatim stao na noge i sve oduševio

Izvor: Blic, 17.Feb.2019

Folker Darko Lazić Dan zaljubljenih proveo je na Matićevom nastupu, gde je na nagovor prisutnih otpevao nekoliko pesama. U jednom trenutku je i ustao da se pokloni, a nakon toga je nastala fotografija koja je sve oduševila.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.