Blizanci danas nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pred Ribama je dan pun strasti i ljubavi

Izvor: Prva.rs, 19.Nov.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blizanci danas nikoga neće ostaviti ravnodušnim, pred Ribama je dan pun strasti i ljubavi

OVAN
Gomilu zadataka ste danas postavili ispred sebe i daćete svoj maksimum da ih završite. Uskakaće tu s vremena na vreme i neke dodatne obaveze, pa ćete morati da menjate prioritete. Dan za inicijativu i komunikaciju sa osobom koja vam je interesantna.
BIK
Danas imate jedan važan poslovni dogovor i razmišljaćete na koji način da se postavite da biste najbolje izvukli od ovog sastanka. Moguće je da neke vaše ideje neće naići na odobravanje od strane saradnika. Emotivni >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << segment je danas odlično postavljen, možete se opustiti sa voljenom osobom.
BLIZANCI
Zabrinuti ste jer postoji mogućnost da jedan poslovni dogovor bude odložen. Preuzimite inicijativu i ne dozvolite da dođe do prolongiranja, jer je ovo nešto vama dosta bitno. Ljude sa kojima danas dolazite u kontakt ne ostavljate ravnodušnim – komunikativni ste, zabavni i duhoviti.
RAK
Osećate se opuštenije i možete da se radujete, jer vam je jasno da ćete uspeti da rešite jednu važnu poslovnu situaciju. Do vas dolaze vesti o nekom finansijskom prilivu ili novčanom dobitku, poklonu. Pokrenite se prema osobi koja vam je interesantna, možete započeti zanimljivu komunikaciju.
LAV
Uspeli ste da ostvarite veći deo od onoga što ste nameravali, i možete biti zadovoljni svojim rezultatima. Komunikacija sa bitnim poslovnim partnerima teče baš onako kako ste planirali. Dobro ste raspoloženi i ostavićete jak utisak na sve one sa kojima budete dolazili u kontakt.
DEVICA
Svesni ste da danas možete uspeti da rešite jedan problem ili poslovnu situaciju, i maksimalno ćete se angažovati da ovo privedete kraju. Dogovori sa nadređenima. Jaka inicijativa prema emotivnom partneru ili osobi sa kojom biste želeli da ostvarite nešto više od prolaznog prijateljstva.
VAGA
Trebali bi da budete malo proračunati i da bolje razmislite pre nego što pokrenete neke dogovore. Međutim, tera vas jak impuls, nestrpljivi ste i nemate vremena za prevelika kalkulisanja. Pazite da u žurbi ne načinite neki propust ili grešku. Strastan i eksplozivan dan u emotivnim odnosima.
ŠKORPIJA
Nešto što vam je predstavljalo problem danas možete rešiti uz pomoć bliskog sradnika ili kolege. Velike mogućnosti za značajnije finansijske prilive. Izuzetno ste raspoloženi da pokrenete komunikaciju sa osobom koja vam se dopada, ali nemate strpljenja za njena odlaganja.
STRELAC
Za one stvari koje su kočile u poslovnom segmentu, danas dobijate još jednu priliku da ih i završite. Zato prionite na posao i angažujte se koliko god možete. Jedna osoba pokušava da vas animira i zainteresuje. Prija vam njena pažnja, ali niste sigurni koliko ste voljni za nešto dublje.
JARAC
Neke vaše ideje iz prethodnog perioda je danas lakše realizovati. Vi ste u veoma podsticajnom raspoloženju, a i atmosfera u poslovnom okruženju je dobra, pa je lakše raditi i sarađivati sa drugima. Svoje raspoloženje uspećete da prenesete i u odnos sa voljenom osobom.
VODOLIJA
Vreme je da konkretizujete ili pokrenete neke dogovore o kojima već duže vreme razmišljate. Imate odličnu inicijativu, ljudi su spremni da vas saslušaju i sada je pravi trenutak za aktivaciju. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada teče glatko i provešćete sate u razgovorima.
RIBE
Ovo ni malo nije loš dan za bilo šta što vam je važno, pa se aktivirajte u poslovnom segmentu jer možete ostvariti jedan zadovoljavajuć dogovor ili priskrbiti sebi fin finansijski priliv. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez susreta sa voljenom osobom, jer su pred vama strasni momenti ispunjeni ljubavlju.
Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.