Bliizancima se danas otvara nova ljubavna priča, Jarčevi sentimentalniji nego obično, Vage ne drži mesto

Izvor: Prva.rs, 30.Dec.2018, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bliizancima se danas otvara nova ljubavna priča, Jarčevi sentimentalniji nego obično, Vage ne drži mesto

OVAN
Pozitivan I opušten dan, kao završetak jedne nedelje koja jeste bila povremeno turbulentna, ali koja vam je donela prilike od kojih ćete duže uspevati da se okoristite. Stabilna situacija na polju ljubavi I lepi kontakti ili susret sa emotivnim partnerom. Danas se posvetite onome što je vama lično važno.

BIK
Dok danas budete uživali u toploj porodičnoj atmosferi I u kontaktu sa osobama koje su vam bitne, rezimiraćete dešavanja iz prethodne nedelje, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << praviti planove za dalje….. Sa voljenom osobom je dobar dan za ušuškanost, sanjarenje, romantiku.

BLIZANCI
Toliko će vam danas prijati jedna komunikacija, da nećete želeti da je prekinete. Ceo dan ćete sa nekim pričati ili se dopisivati, da nećete moći da odolite da tu osobu I ne vidite u toku popodnevnih sati. Ovo bi mogao biti početak jedne dosta zanimljive emotivne priče. Izuzetno ste šarmantni, iskoristite to.

RAK
Opustite se I manite te obaveze koje imate….ako I ovaj dan budete koristili za sve ono što morate da obavite, brzo ćete shvatiti da vam ni malo vremena nije ostalo za vaše uživanje. Izađite I prošetajte sa voljenom osobom ili se susretnite sa starim prijateljima. Opustićete se I pripremiti za narednu nedelju.

LAV
Danas je dan samo za vas I za one koje volite I ne interesuje vas ništa drugo osim toga. Sve drugo može da sačeka – I kuća, I obaveze I razmišljanja o poslu. Danas samo želite da se opustite I da provedete interesantno vreme….ako je ikako moguće van kuće. Druženje sa decom će vam itekako prijati.

DEVICA
Pravo je vreme da sebi date trenutke opuštanja. Nemojte da vas ukućani “ubede” da biste trebali da provedete dan sa krpom I usisivačem. Umesto toga, zgrabite dobru knjigu, odgledajte film koji vas interesuje. Ako se dogovorite sa partnerom – možete zajedno izaći…ili se ušuškati u krevet I uživati.

VAGA
Sa zadovoljstvom razmišljate o dešavanjima tokom prethodne nedelje I unapred se radujete novim akcijama koje ćete preduzeti. Danas ćete biti posebno angažovani, u pokretu, u jednom trenutku sa prijateljima, u drugom sa članovima porodice, u trećem sa emotivnim partnerom. Mesto vas ne drži.

ŠKORPIJA
Rešili ste da se manete svih briga, da potisnete sve ono što vas muči a vi ste spremni da se posvetite samo sebi, onome što vam je bitno I onim ljudima koje volite. Postoji mogućnost da danas potrošite nešto više novca nego što ste planirali, ali pošto je zarad uživanja – ne žalite niti jednog dinara….

STRELAC
Danas ste spremni na kompromise. Odlično je vreme da popričate sa članovima porodice, da se usaglasite oko dogovora I važnih stvari, ali je isto tako I pravi dan da razgovarate ili sa voljenom osobom ili da se pokrenete prema nekom ko vam je simpatičan. Nemojte propustiti da ovo I iskoristite.

JARAC
Planovi, planovi, planovi….umesto da dumate ceo dan oko toga šta uraditi I na koji način se angažovati u narednom periodu – iskoristite vreme da se negde “izgubite” sa voljenom osobom. Ako joj se prepustite, možete provesti vreme ušuškani, razmaženi I u jednom romantičnom I senzualnom raspoloženju.

VODOLIJA
Sve one koje niste stigli da vidite tokom prethodne nedelje, videćete danas. Dan je za prijatelje I za društvo, jedino će se voljena osoba pobuniti što joj ne poklanjate ni malo pažnje. Ukoliko uspete da završite sve svoje društvene obaveze na vreme, moguće je da vam ipak stoji susret.

RIBE
Danas izađite, budite okruženi ljudima…jer će vam to popraviti raspoloženje. Ne dozvolite da budete usamljeni I ne zatvarajte se u kuću, jer ćete propustiti provod I opuštanje. Voljena osoba može tražiti od vas da joj se posvetite, I nećete ni u tom slučaju zažaliti jer ćete lako upasti u romantično raspoloženje.
Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs
Pogledaj vesti o: Dan zaljubljenih

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.