Srpska koalicija NADA uoči Sretenja uputila čestitke za Dan državnosti

Izvor: Beta Video, 15.Feb.2022, 12:20

Srpska koalicija NADA uoči Sretenja uputila čestitke za Dan državnosti

ORAŠAC - Srpska koalicija NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana je uoči Sretenja posetila Oplenac i Marićevića jarugu kod Orašca odakle je uputila čestitke za Dan državnosti i Dan ustavnosti građanima Srbije, položivši vence na grobnicu Karađorđa i ustanika. „Odali smo počast jednoj slavnoj generaciji našeg naroda. Nema svetijeg mesta od Marićevića jaruge gde je cela jedna generacija svojim glavama plaćala stvaranje moderne srpske države. Karađorđe i ustanici u materijalnom smislu su ni sa čim krenuli u revoluciju, ali su u duhovnom smislu krenuli oslonjeni na slavnu, veliku i sjajnu srpsku srednjovekovnu državu, na svetorodnu dinastiju Nemanjića, na Kosovski zavet“, izjavio je kandidat za predsednika Srbije, dr Miloš Jovanović. (pokrivalice)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

NADA: Srećan Dan državnosti Srbijo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Feb.2022

Srpska koalicija NADA koju čine POKS, DSS i 25 udruženja građana je uoči Sretenja posetila Oplenac i Marićevića jarugu kod Orašca odakle je uputila čestitke za Dan državnosti i Dan ustavnosti građanima Srbije, položivši vence na grobnicu Karađorđa i ustanika...„Odali smo počast jednoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.