Knežević čestitao Dan državnosti Republike Srbije

Izvor: Vostok.rs, 14.Feb.2021, 14:56

Knežević čestitao Dan državnosti Republike Srbije

“U ime svih članova i simpatizera Demokratske narodne partije, kao članice najjačeg koalicionog bloka u Crnoj Gori, DF-a, koji participira u aktuelnoj vlasti, kao i u svoje ime, najsrdačnije Vam čestitam Sretenje i Dan državnosti Republike Srbije, u uvjerenju da Srbija pod Vašim rukovodstvom ide pravim putem, ka boljem životu svih njenih građana i građanki”, naveo je Knežević u čestitki.
Ističući da dvije zemlje snažno povezuju istorija i tradicija, kulturni i duhovni, i bratski temelji, Knežević ukazuje na bogatstvo različitosti Srbije i Crne Gore, uz bilateralne odnose na fonu uzajamnog poštovanja i saradnje od koristi za obje zemlje, koje, kako kaže, vjerska i nacionalna opredjeljenja ne razdvajaju nego doprinose većoj saradnji i širenju prijateljstva. “Uz evidentno najsnažniji napredak nama susjedne bratske Srbije među svim zemljama Balkana, Vama i svim građanima i građankama želim očuvanje nacionalnih vrijednosti, status Kosova kao neotuđivog dijela Republike Srbije u njenim granicama, dalje snaženje pravne države, blagostanje, prosperitet i prevladavanje pandemije koronavirusa, uz očekivanja da bolji dani dolaze za Republiku Srbiju, za Crnu Goru i sve ostale zemlje Balkana”, zaključio je Knežević.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

„Cijeli srpski narod raduju uspjesi Srbije“: Mandić čestitao Dan državnosti Republike Srbije

Izvor: Vostok.rs, 14.Feb.2021

Predsjednik Nove srpske demokratije i jedan od lidera Demokratskog fronta, Andrija Mandić, čestitao je Dan državnosti Republike Srbije predsjedniku Aleksandru Vučiću i građanima Srbije. „Cijeli srpski narod raduju uspjesi Srbije koja bilježi rekorde u ekonomskom napretku i vakcinaciji protiv...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.