Na protestu u Novom Sadu 15. februara govore Jelena Kleut, Slavko Vukov i penzioner Mile Delić

Izvor: Danas, 12.Feb.2019, 11:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na protestu u Novom Sadu 15. februara govore Jelena Kleut, Slavko Vukov i penzioner Mile Delić

Protesti "1 od 5 miliona - Stop krvavim košuljama" u Novom Sadu biće nastavljeni na Dan državnosti Srbije, u petak 15. februara, a skup na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta će i ovog puta početi u 18 časova, najavili su organizatori. Članak Na protestu u Novom Sadu 15. februara govore Jelena Kleut, Slavko Vukov i penzioner Mile Delić se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U petak četvrti protest Jedan od pet miliona u Novom Sadu

Izvor: Beta, 12.Feb.2019

Protest "Jedan od pet miliona" u Novom Sadu održaće se u petak 15. februara na Dan državnosti, a skup na platou ispred Srpskog narodnog pozorišta će početi u 18 časova.Na protestu će o svojim motivima za izlazak na ulice govoriti nekadašnja aktivistkinja "Otpora", a sada profesorka Filozofskog...

Nastavak na Beta...

Organizatori zasad nepoznati u Novom Pazaru

Izvor: Danas, 12.Feb.2019

Od ponedeljka Novopazarci su "zatečeni" informacijom da će u subotu, 16. februara, u ovom gradu biti organizovani prvi protesti. Članak Organizatori zasad nepoznati u Novom Pazaru se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.