Lavrov čestitao Dačiću Dan državnosti

Izvor: Danas, 14.Feb.2019, 16:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov čestitao Dačiću Dan državnosti

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas čestitku povodom Dana državnosti od ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova u kojoj se navodi da se rusko-srpski politički dijalog odvija u duhu strateškog partnerstva i da je dalje jačanje međusobnih veza u potpunosti u interesu dve zemlje, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije. Članak Lavrov čestitao Dačiću Dan državnosti se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Dan državnosti Srbije,   Ivica Dačić

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lavrov i Vang čestitali Dačiću Dan državnosti

Izvor: RTS, 14.Feb.2019

Ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću, Dan državnosti Srbije čestitali su šefovi diplomatija Rusije i Kine, Sergej Lavrov i Vang Ji. . Sergej Lavrov je u čestitki istakao da se rusko-srpski politicki dijalog dinamicno...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.