Izvor: Radio 021, 12.Nov.2018, 21:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen vozač dačije, osumnjičen za nesreću s tramvajem u Beogradu

Policija je uhapsila D.M. (49) zbog sumnje da je u Beogradu, na uglu ulica Resavske i Krunske, vozeći automobil "dačia logan" izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je jedna osoba stradala, a više osoba je povređeno.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 časova, zbog sumnje na teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << />
Podsećamo, jedna osoba je poginula, a šest je povređeno kada je, na uglu Resavske i Krunske ulice tramvaj izleteo iz šina, posle sudara sa putničkim automobilom. Petoro povređenih se nalazilo u tramvaju, a povređena je i jedna osoba iz automobila.

Prema rečima očevidaca, u blizini raskrsnice gde se dogodio sudar, nalazio se i jedan pešak, S. T. (42), koji je poginuo. On je u momentu nesreće bio na trotoaru.

Autor: 021.rs

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.