Kolege optužuju načelnika Komunalne milicije da zloupotrebljava službeni auto, on ćuti

Izvor: JužneVesti.com, 15.Okt.2019, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege optužuju načelnika Komunalne milicije da zloupotrebljava službeni auto, on ćuti

Službena “dačia” niške komunalne milicije uslikana je noću, na parkingu ispred zgrade. Milicajci kažu da ju je tu parkirao njihov načelnik Milan Đorđević koji navodno zloupotrebljava službeno vozilo. Slučaj su, tvrde, prijavili i načelniku Gradske uprave Ljubiši Janiću, ali novinarima se ne javljaju ni on, ni Đorđević.

Komunalni milicajci koji su se javili redakciji Južnih vesti kažu da je “ >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << dačia” više puta uočena i uslikana noću, ispred zgrade u kojoj živi načelnik.

On uzima auto kada nije na dužnosti i koristi ga privatno. Parkirano je ispred njegove zgrade - kažu milicajci.

Tvrde da su ovaj slučaj prijavili i načelniku Gradske uprave Ljubiši Janiću, čiji je formalno deo i Komunalna milicija.

Međutim, Janić već tradicionalno ne odgovara na pitanja novinara Južnih vesti. Ne javlja se na telefon, ne odgovara na SMS i mejlove.

Za razliku od njega, Đorđević se jednom javio i rekao da je na sastanku.

Đorđević: Na sastanku sam, javiću Vam se kasnije.

Novinar: U redu. Kada kasnije da znam, da planiram tekst?

Đorđević: Javiću Vam se kasnije.

Novinare više nikada nije pozvao, niti je odgovorio na njihove pozive, mejlove i poruke.

Podsetimo, Đorđević je na mesto načelnika došao u avgustu 2017. godine nakon smene Igora Džonića. Pre toga je bio zadužen za odnose sa medijima i obavljao je dužnost zamenika načelnika.

Nedavno je tvrdio da Komunalnu miliciju nisu zvali građani koji se žale na buku kafića "Rivero" iako su oni tvrdili da su više puta tražili od milicajaca da reaguju. To je potvrdio i sam vlasnik kafića, kao i fotografije službenih vozila komunalaca ispred "Rivera".

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.