NEDELjU DANA POSLE CUNAMIJA: Spasioci registrovali znake života ispod ruševina hotela

Izvor: Večernje novosti, 04.Okt.2018, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEDELjU DANA POSLE CUNAMIJA: Spasioci registrovali znake života ispod ruševina hotela

Tim francuskih spasilaca saopštio je danas da su senzorima visoke tehnologije detektovali jednu osobu ispod ruševina hotela na indonežanskom ostrvu Sulavezi za koju se veruje da je još uvek živa Tim francuskih spasilaca saopštio je danas da su senzorima visoke tehnologije detektovali jednu osobu ispod ruševina hotela na indonežanskom ostrvu Sulavezi za koju se veruje da je još uvek živa, skoro nedelju dana posle razornog >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << zemljotresa i pokrenutog cunamija. Filip Beson, član francuskog tima, rekao je da je ta osoba detektovana ispod ruševina hotela "Merkur" sa četiri zvezdice u Palu, ali nije mogao da potvrdi da li je ona u svesnom stanju.PROČITAJTE JOŠ: TRAGIČAN BILANS CUNAMIJA I ZEMLjOTRESA: Više od 1.340 žrtava u Indoneziji Taj uređaj, kako je objasnio, može da registruje znake života, uključujući disanje i otkucaje srca, preneo je AP.PROČITAJTE JOŠ: PRIRODA SE OKOMILA NA INDONEZIJU: Erupcija vulkana posle tragičnog zemljotresa i cunamija (VIDEO) "Moraćemo da izbušimo beton da bi mogli da potvrdimo te informacije i priđemo žrtvi", rekao je on. U zemljotresu i cunamiju poginule su, prema poslednjim informacijama, 1.424 osobe. Veruje se da će broj žrtava rasti.
Pogledaj vesti o: Cunami

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Više od 1.500 žrtava zemljotresa i cunamija u Indoneziji

Izvor: RTS, 04.Okt.2018

Broj poginulih u razornom zemljotresu i cunamiju, koji su pogodili indonežansko ostrvo Sulavezi pre nedelju dana, premašio je 1.500, saopštila je indonežanska agencija za suzbijanje katastrofa. . Agencija, koja je ranije...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.