Zvezdu čeka paklena atmosfera u renovinaroj Morači

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu čeka ''paklena'' atmosfera u renovinaroj ''Morači''

Repriza prošlosezonskog finala već na startu nove sezone.

Podgorička Budućnost uspela je tokom proleća da prekine dominaciju Crvene zvezde u regionu, osvojila je titulu ABA lige i izborila plasman u elitno evropsko takmičenje - Evroligu.

Sećate se koliko je bure bilo u javnosti tokom te finalne serije, Zvezda je imala mnogo promedbi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na suđenje, ali je na kraju morala da se zadovolji plasmanom u Evrokup.

Crveno-beli su već uspeli ove jeseni da se donekle revanširaju Podgoričanima, ubedljivom pobedom u finalu Superkupa u Laktašima, a novi susret zakazan je za nedelju u 19 časova, kada je Crvena zvezda u drugom kolu ABA lige godtovati Budućnosti u renoviranoj dvorani ''Morača''.

A kakvo interesovanje vlada za ovaj duel svedoči i informacija iz Podgorice da su sve ulaznice već rasprodate, a bilo ih je samo 1.200 u slobodnoj prodaji. Očekuju se krcate tribine u ''Morači'' i više od pet hiljada gledalaca.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kakvu ''klopku'' Džikić sprema Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 06.Okt.2018

Najavio je određene promene u odnosu na nedavni susret u Superkupu ABA lige...Derbi drugog kola ABA lige igra se u nedelju od 19 časova u Podgorici, gde će se sastati prošlosezonski finalisti, Budućnost i Crvena zvezda...Budućnost je tada bila uspešnija, izborila plasman u Evroligu, ali Zvezda...

Nastavak na Sportske.net...

Morača će dati mnoge odgovore

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2018, 10:32

Još se osećaju posledice. Da je Crvena zvezda prošle sezone, hipotetički, savladala Budućnost u finalu i osvojila ABA ligu, sada bi bila u Evroligi i pitanje je koliko bi igrača ostalo od skoro svih koji su napustili crveno-bele letos. Uključujući i trenera Dušana Alimpijevića. Zvezda je tada...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.