Zvezdu bodri 2.000 navijača, Parižani podigli sigurnosne mere

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Okt.2018, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdu bodri 2.000 navijača, Parižani podigli sigurnosne mere

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na stadion "Park prinčeva".

Francuski list Parizijen piše da je potvrđen dolazak srpskih pristalica i zato je domaćin uveliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pojačao bezbednosne mere, iako iz Crvene zvezde nije bilo prodaje ulaznica zbog kazne UEFA za naredna dva gostovanja - u Parizu i Liverpulu.

PSŽ je čak pokušao da ograniči prodaju karata, ali isti izvor piše da su se navijači Crvene zvezde, koji dolaze u Pariz iz raznih delova Evrope, snašli za ulaznice.

Parizijen podseća da su navijači Zvezde među najekstremnijim u Evropi, ali i da imaju prijateljski odnos sa jednom grupom "kolega" iz PSŽ-a.

Parižani će više nego udvostručiti obezbeđenje kako bi organizacija utakmice prošla u najboljem mogućem redu.

Utakmica 2. kola C grupe između PSŽ-a i Crvene zvezde igra se sutra od 18.55 na stadionu "Park prinčeva".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdu u Parizu bodri 2.000 navijača

Izvor: RTS, 01.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na stadion "Park prinčeva". . Francuski list Parizijen piše da je potvrđen...

Nastavak na RTS...

U inat zabranama, preko 2000 Delija na "Parku prinčeva"

Izvor: Vesti-online.com, 01.Okt.2018

Preko 2000 navijača Crvene zvezde će podržavati srpski klub na gostovanju Pari Sen Žermenu. Podrške će biti uprkos zabrani organizovanog dolaska...Francuski list Parizijen piše da je pariski klub ograničio broj karata u opticaju, ali da su se brojni navijači u rasejanju snašli za ulaznice...Domaćini...

Nastavak na Vesti-online.com...

FRANCUZI U STRAHU: Zvezdu bodri 2.000 navijača, Parižani podigli sigurnosne mere

Izvor: Večernje novosti, 01.Okt.2018

Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, uprkos zabrani organizovanog dolaska na stadion "Park prinčeva" Fudbaleri Crvene zvezde imaće podršku od oko 2.000 navijača u Parizu protiv Pari Sen Žermena u...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.