Zvezdo budi ponosna: Marin je najbolji Nemac u LŠ

Izvor: Mondo, 29.Nov.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdo budi ponosna: Marin je najbolji Nemac u LŠ

Prvotimac Crvene zvezde Marko Marin najučinkovitiji je nemački fudbaler u aktuelnoj sezoni Lige šampiona.

Foto: MN Press

"Vezista" crveno-belih je u dosadašnjih pet mečeva postigao jedan gol i upisao tri asistencije što je najbolji učinak od svih igrača iz Nemačke.

Na drugom mjestu je as Real Madrida Toni Kros >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa golom i dve asistencije, trećeplasirani je Marko Rojs iz Borusije Dortmund sa asistencijom manje, a potom slede DŽošua Himik iz Bajerna i član Hofenhajma Kerim Demirbaj sa po dve asistencije.

Marin je sinoć u Napulju "u stilu Lionela Mesija" asistirao Benu za počasni pogodak Zvezde na San Paolu (3:1), a prethodno je bio dvostruki asistent u trijumfu nad Liverpulom (2:0), kao i strelac u debaklu protiv Pari Sen Žermena (6:1).

Dvadesetdevetogodišnji fudbaler koji vuče poreklo iz Bosanske Gradiške, bio je nemački reprezentativac u periodu od 2008 do 2010. godine.

EKSKLUZIVNO: Napoli - Zvezda 3:1

4 - @MM_MarkoMarin is the only German player who was directly involved in 4 goals (1 goal, 3 assists) in the #UCL 2018-19. Flagship. pic.twitter.com/rAGsfWqhTt

— OptaFranz (@OptaFranz) November 29, 2018

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.