Zvezdino šampionsko iznenađenje za navijače: Nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Maj.2019, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdino šampionsko iznenađenje za navijače: ''Nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde!'' (video)

U danu kada Zvezda slavi novu šampionsku titulu, klub je svojim navijačima priredio još jedno prijatno iznenađenje.

Fudbalski klub Crvena zvezda danas je na klupskom sajtu predstavio svoju novu, redizajniranu verziju zvanične aplikacije kluba, koja, kako je najavljeno, izgleda mnogo atraktivnije i uz bogatiju funkcionalnost.

Ovo je ujedno i sjajna uvertira za večerašnje Zvezdino >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << šampionsko slavlje koje počinje u 18 časova na ''Marakani'', pred meč poslednjeg kola protiv Napretka.

Tim povodom, u nastavku pogledajte i detaljno objašnjenje šta navijači mogu da očekuju od nove aplikacije.

''Od nove verzije u prvi plan stavljamo najvernije članove, donosimo im ekskluzivan sadržaj i brojne opcije koje će im biti dostupne kada se prijave u okviru aplikacije. Sve što je potrebno jeste da preuzmete novu verziju, prijavite se sa svojim članskim brojem i istražite sledeće opcije.

Uz novi 'meč centar' nikada više nećete propustiti nijednu utakmicu Crvene zvezde - sve akcije, uživo komentari i najvažniji momenti biće tu u okviru aplikacije.







Takođe, od sad imate jedinstvenu prilikuda i vi učestvujete u kreiranju sadržaja koji će biti u okviru aplikacije. Uz korišćenje #zvezdaježivot na svojim objavama na društvenim mrežama postajete deo nove sekcije koja vas čeka kada preuzmete aplikaciju.

Kao poseban deo u okviru vesti sada je video galerija u kojoj ćete pronaći sve najzanimljivije trenutke iz voljenog kluba. Svi članovi će imati mogućnost da glasaju u anketama i da tako učestvuju u donošenju odluka. Razmenjujte mišljenja sa ostalim članovima na vestima, koristeći novu i unapređenu opciju za komentare.







Uključite obaveštenja i prvi saznajte sve nove vesti u vezi sa crveno-belima i ne propustite najzanimljivije akcije dok pratite uživo utakmicu. Kao i do sada, pogledajte informacije o prvom timu, pratite rezultate, tabele, najnovije vesti, ali u potpuno redizajniranoj FK Crvena zvezda aplikaciji'', navodi se u saopštenju, a gde možete preuzeti novu Zvezdinu aplikaciju pogledajte na klupskom sajtu.

-

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

❗️Preuzmite novu aplikaciju❗️ Zvezdaši, evo iznenađenja i za vas! Preuzmite novu verziju, isprobajte, pa javljajte šta vam se od novih opcija i pogodnosti najviše sviđa!🔴⚪️ #crvenazvezdafk #czv #fkcz #zvezda #zvezdaježivot

Објава коју дели FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) дана 19. Мај 2019. у 2:58 PDT
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.