Zvezdino novo pojačanje ima koronavirus

Izvor: B92, 24.Sep.2020, 19:53

Zvezdino novo pojačanje ima koronavirus

Problem za ekipu Crvene zvezde jer je novopridošlica iz Sjedinjenih Američkih Država Emanuel Teri testiran pozitivan na Kovid-19.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je odmah po dolasku u Srbiju novom pojačanju tima, Emanuelu Teriju urađeno testiranje na Covid-19 koje je po klupskom protokolu obuhvatilo serološko ispitivanje na „IgM i IgG“ antitela, koja su bila negativna, kao i PCR test >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << nazofaringealnog brisa koji je dao pozitivan nalaz.

Shodno klupskom protokolu i važećim epidemiološkim merama i preporukama Republike Srbije, Emanuel Teri će naredni period provesti u izolaciji, iako ne pokazuje nikakve simptome.

Dalji lekarski pregledi i sportsko-medicinska testiranja biće sprovedena u zavisnosti od rezultata ponovnih testiranja na Covid-19, koji će biti obavljeni po protokolu.

O svemu KK Crvena zvezda će blagovremeno obavestiti javnost", piše na sajtu KKCZ.

Podsećamo, Teri je došao kao zamena za Lendrija Noka.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.