Zvezdina pojačanja bacila Srnića u drugi plan, hoće li se nešto promeniti do zime? (video)

Izvor: Sportske.net, 10.Okt.2018, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina pojačanja bacila Srnića u drugi plan, hoće li se nešto promeniti do zime? (video)

Prošle sezone imao je značajnu ulogu u Zvezdinim evropskim uspesima, ove je već drugačija slika...

Slavoljub Srnić je član Crvene zvezde još od avgusta 2015. godine, zimus je produžio ugovor do leta 2019, ali za razliku od prethodnih nekoliko sezona, ove jeseni je pao u drugi plan u ekipi Vladana Milojevića.

Dvadesetšestogodišnji krilni fudbaler je od početka sezone odigrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << samo šest od ukupno 21 Zvezdine utakmice u svim takmičenjima. Od toga, četiri puta je nastupio u Superligi, postigao i jedan gol, a još dva nastupa upisao je u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Na terenu ga nismo videli još od 25. avgusta i utakmice sa Čukaričkim na ''Rajku Mitiću'', kada je Zvezda pobedila sa 2:1, a Srnić postigao vodeći gol za crveno-bele. Od tada je Zvezda odigrala još devet utakmica, Srnić je pet puta bio na klupi za rezerve, a četiri puta nije bio ni među 18 igrača.

Podsetimo, on je prošle sezone postigao gol odluke protiv Kelna u Beogradu, vredan plasmana u ''evropsko proleće'', ali nekako od tada je počeo njegov prelazak u senku nekih drugih igrača, pre svih El Fardu Bena, koji je zimus pojačao srpskog šampiona.

Ovog leta Zvezda je dovela još nekoliko kvalitetnih igrača u veznom redu, a za sada u odnosu na Srnića su prednost imali i Kafu i Simić...

Ovakav razvoj događaja i ne iznenađuje previše, jer se letos očekivao Srnićev odlazak u inostranstvo, pominjale su se ponude iz Turske, ali do transfera nije došlo.

S obzirom na dužinu njegovog ugovora sa Zvezdom, a ukoliko do zimske pauze ne uspe da popravi svoj status u timu, za očekivati je da se Srnićev eventualni transfer u inosrtranstvo realizuje na zimu. Ali, o tom potom...

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jovančić: Obradovali smo se pauzi, SL i Kup glavni ciljevi

Izvor: B92, 10.Okt.2018

Fudbaler Crvene zvezde Dušan Jovančić rekao je da je ekipi dobro došla reprezentativna pauza pred nastavak sezone..."Zaista smo se svi obradovali pauzi, mnogo utakmica smo igrali u prethodnih nekoliko nedelja, na svaka tri dana smo odmeravali snage sa novim rivalom. Zato ćemo da iskoristimo ovo...

Nastavak na B92...

Postao zvezda zbog Zvezde, ovim pitanjima su ga dočekali u reprezentaciji!

Izvor: Sportske.net, 11.Okt.2018, 18:51

Crvena zvezda je bila pun pogodak za defanzivca...Miloš Degenek je fudbaler srpskog porekla koji nastupa za reprezentaciju Australije, ove sezone je potpisao za Crvenu zvezdu i veoma brzo se uklopio u sistem rada Vladana Milojevića. Svakako je jedan od junaka preokreta u Salcburgu, samim tim i jedan...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.