Izvor: Nezavisne Novine, 26.Sep.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina navijačica seksi videom zapalila Delije

Sandra Vidović, donedavno je bila čirlidersica i miljenica navijača Crvene zvezde, a onda je odlučila da ode da radi i uživa na Ibicu.

Sandra je bila čirlidersica i na utakmicama košarkaškog kluba Crvena zvezda zabavljala je gledaoce sa svojim seksi koleginicama.

Na tribinama, ali i na terenu su svi uživali u njenim zavodnim performansima, ali sada je otputovala daleko i uskratila ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << za te izvedbe.

Međutim, putem svog Instagram profila ona redovno obavještava svoje fanove kako se zabavlja i kako provodi svoje dane.

Dance is happiness and happiness is a choice. You can choose to be happy and dance #video #music #spot #videoshoot #dance #sandravidovic #sandricak #twerk #poolside #makingof #musikvideo #fitness #booty #happness #happy #joy #love #dancelover #twerkit #twerkvideo #twerkart #bubblebutt #summertime

A post shared by sandra vidovic sandricak (@sandricakvidovic) on Aug 26, 2017 at 7:29am PDT

Jedna od posljednjih objava je prosto zapalila pripadnike jačeg pola.

Naime, Sandra na videu zavodljivo pleše i do ludila dovodi sve Delije, ali i ostale njene pratioce.

I to nije sve, ona svakodnevno na svoj Instagram postavlja provokativne fotografije, a neke od njih možete pogledati u galeriji.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.