Zvezdina istorijska 2019. godina: U Srbiji se sve olako zaboravlja, klub je bio klinički mrtav

Izvor: Večernje novosti, 15.Dec.2019, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina istorijska 2019. godina: U Srbiji se sve olako zaboravlja, klub je bio klinički mrtav

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić 2019. godinu ocenio je kao istorijsku za klub i podsetio da su ponovljeni uspesi odbranom titule šampiona Srbije i učešćem u Ligi šampiona Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << 2019. godinu ocenio je kao istorijsku za klub i podsetio da su ponovljeni uspesi odbranom titule šampiona Srbije i učešćem u Ligi šampiona."Druga godina zaredom je istorijska i biće zlatnim slovima upisana. Mnogo je razloga za slavlje, u maju smo osvojili titulu, u avgustu opet ušli u Ligu šampiona, a danas smo godinu završili sa 11 bodova prednosti u odnosu na Partizan u prvenstvu", rekao je Terzić sumirajući odlazeću godinu na svečanosti "Crveno belo veče" u hotelu Hajat.On je naveo da su mnogi bili skeptici pre pet godina kada je, kako je naglasio, Zvezda bila pred gašenjem."Možda ću biti dosadan što ponavljam da je Zvezda bila klinički mrtva, to kažem jer se u Srbiji olako sve zaboravlja. Tada niko nije pomišljao da će Crvena zvezda biti u društvu velikana, ali dešava se sada...Danas je Zvezda dominantna u Superligi i na pragu je da osvoji treću uzastopnu titulu", kazao je Terzić.Crveno-beli nastavljaju sa finansijskim oporavkom kluba, podvlači funkcioner Zvezde."Oko 92 posto naših prihoda dolazi iz inostranstva, sve obaveze izmirujemo na vreme, a tu su i infrastrukturni radovi", naveo je Terzić, uz podsećanje da se na godišnjem nivou za omladinsku školu izdvaja oko tri miliona evra.Terzić je dodao da je podignuta lestvica, ali i najavio za januar rekonstrukciju i podmlađivanje igračkog kadra.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Terzić: Istorijska godina, gradićemo novi stadion

Izvor: RTS, 15.Dec.2019

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić ocenio je 2019. godinu kao istorijsku za klub i podsetio da su ponovljeni uspesi odbranom titule šampiona Srbije i učešćem u Ligi šampiona. . ."Druga godina zaredom je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.