Zvezdina enigma - ko napada Bajern? Štoper briga manje!

Izvor: Sportske.net, 07.Sep.2019, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdina enigma - ko napada Bajern? Štoper briga manje!

Nešto loših, ali i dobrih vesti za Vladana Milojevića.

Reprezentativca pauza je dobro došla fudbalerima koji nemaju obaveze prema nacionalnom timu, a jedan od njih je silom prilika i Milan Pavkov.

Napadač Crvene zvezde je započeo sa laganim treninzima nakon povrede zbog koje će i propustiti naredne dve utakmice Srbije, a u klubu se nadaju da će ući u formu pred prvi meč u Ligi šampiona protiv Bajerna u Nemačkoj, prenosi Sportski žurnal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Zvezdin problem više predstavlja i Boaći koji takođe muči muku sa povredom, dok Tomane neće imati pravo nastupa zbog crvenog kartona u revanšu sa Jang Bojsom.

To bi moglo da znači da bi od prvog minuta u špicu napada mogli da vidimo Aleku Vukanovića koji se upravo na toj poziciji i dokazao u dresu kruševačkog Napretka.

Takođe, u procesu oporavka je i Srđan Babić koji je takođe počeo sa treninzima i ne bi trebalo da ima problem pred okršaje sa evropskim velikanima.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.