Zvezdin život posle Arsenala: Ponovo rotacije, ponovo Luka Ilić

Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2017, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin život posle Arsenala: Ponovo rotacije, ponovo Luka Ilić

Trener Vladan Milojević ima velike kadrovske probleme uoči večerašnjeg duela sa Lučancima (19.00)

Da je mogao da bira rivala posle iscrpljujućeg spektakla protiv Arsenala trener Crvene zvezde Vladan Milojević sigurno ne bi uprao prstom ka četi Neška Milovanovića. Osciliraju ove sezone Lučanci, igraju od očaja do sjaja, ali nema sumnje da će veteran Superlige kakav je Milovanović pokušati da iskoristi fizičku i emotivnu iscrpljenost crveno-belih posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << svega viđenog u četvrtak.

Crvena zvezda je dobila pet od prethodnih šest mečeva sa ekipom iz Dragačeva. Ali retko kada su Lučanci bili nemi posmatrači dominacije papirnatog favorita. Elem, prošle godine su uzeli bod na Marakani (2:2) i crveno-bele omeli u šampionskom putu. Zvezda je bila na mukama i u Lučanima.

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I MLADOSTI IZ LUČANA

Dobra stvar za goste je činjenica da crveno-beli imaju mnogo kadrovskih problema. Iz stroja je tokom duela sa Tobdžijama ispao najjači defanzivni adut Vujadin Savić. Verovatno će Milojević sadržati tradiciju iz prethodnih vremena i dobrano istumbati tim.

Vrlo je moguće da ponovo na delu vidimo supertalentovanog Luku Ilića, te Pešića i Luku Adžića.

„Duel sa Arsenalom za nas predstavlja istoriju. Igrači Crvene zvezde moraju da se navikavaju na ubitačan ritam. Verujem da će navijači prepoznati momenat i ponovo nas podržati“, poručio je trener crveno - belih Vladan Milojević.

Gledajući tradiciju i stil igre obe ekipe sigurno je da nas na Marakani čeka vrlo uzbudljiv meč prožet golovima. Tome u prilog i podatak je na četiri poslednje međusobna susreta ova dva tima došlo četiri i više golova. Došlo je i gg.

Zvezda se oporavila od poraza u Kruševcu i na dva poslednje domaća meča dala devet golova.

Lučanci su trenutno na devetom mestu, sa 15 osvojenih bodova. Sigurno je da imaju plej-of ambicije i duel na Marakani gledaće kao šansu za ozbiljan brejk. Gosti su u poslednjem kolu slavili protiv Napretka i prekinuli su mini seriju od dva uzastopna poraza.

I pored toga što će osećati posledice duela sa Arsenalom crveno-beli su apsolutni favoriti. Kec je sigurna varijanta, ali vas će sigurno privući kvota na kombinaciju gg i 3 plus. Hrabriji treba da pokušaju, mi verujemo da će biti mnogo golova.

CRVENA ZVEZDA - MLADOST (L)

Beograd

Stadion: Rajko Mitić

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Stojković, Le Talek, Babić, Gobeljić - Donald, Krstičić, Srnić, L.Ilić, Radonjić - Pešić.

MLADOST (L): Rosić - Andrić, B.Milošević, Šatara, Pešić - Radivojević, Pejović, Pavlović, Tumbasević. Marić - Trifunović.

SUPERLIGA - 14. kolo

Petak

Vojvodina - Radnički Niš 1:1 (0:0)

/Jovančić 70 - Pavkov 73/

Subota

Mačva - Borac Čačak 1:0 (1:0)

/Arsenijević 24/

Spartak - Čukarički 0:0

Voždovac - Rad 3:0 (1:0)

/Georgijević 38, 86, 89pen/

Javor - Radnik 1:0 (0:0)

/Mitošević 79/

Napredak - Zemun 2:1 (0:1)

/Sekidika 59, Đerić 88/

Nedelja

15.00: (1,07) Partizan (11,00) Bačka (18,00) 

19.00: (1,13) Crvena zvezda (8,00) Mladost Lučani (14,00)

***kvote su podložne promenama

(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.