Zvezdin tim za Bajern - Na koga Miloje ne može da računa i gde su najveće dileme? (foto)

Izvor: Sportske.net, 16.Sep.2019, 10:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin tim za Bajern - Na koga Miloje ne može da računa i gde su najveće dileme? (foto)

Još samo dva dana ostalo je do Zvezdinog starta u Ligi šampiona. I to protiv Bajerna u Minhenu...

Drugi put uzastopno Crvena zvezda će zaigrati u grupnoj fazi elitnog evropskog takmičenja, gde je prošle godine uspela da osvoji ukupno četiri boda u grupi sa Liverpulom, PSŽ-om i Napolijem.

Prvi Zvezdin rival ovoga puta biće nemački šampion Bajern, a meč se igra u Minhenu, u sredu od 21 čas.

Ono što navijače srpskog šampiona u ovom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trenutku najviše zanima jeste odgovor na pitanje da li će trener Milojević moći da računa na kompletan sastav i kojih 11 igrača bi moglo da se suprotstavi Bajernu u sredu uveče na ''Alijanc Areni''.

Odmah po završetku kvalifikacionog meča sa Jang bojsom na ''Marakani'', postalo je jasno da novi Zvezdin napadač Tomane zbog crvenog kartona neće moći da nastupi u prvom kolu grupne faze.

Međutim, kako sada stoje stvari, trener Milojević neće moči da računa na još jednog važnog igrača. U pitanju je novopečeni reprezentativac Marko Gobeljić, koji je od početka sezone bio prvi Milojevićev izbor na poziciji desnog beka.

On se još uvek nije potpuno oporavio od povrede i u ovom trenutku realnije deluje opcija sa Degenekom na desnom beku.

U tom slučaju, postavlja se pitanje ko bi zamenio Degeneka na mestu štopera usled tog pomeranja. Opcije su Pankov i Babić, i jedan i drugi su spremni i imaju iskustva u evropskim mečevima od početka sezone u tandemu sa neprikosnovenim Milunovićem.

Druga dilema je u špicu napada, da li da počne Pavkov ili Boaći, a sve ostalo je maltene već sada poznato.

Što je najvažnije, Zvezin kapiten i najbolji igrač Marko Marin se oporavio od lakše povrede i spreman je za meč u Minhenu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.