Zvezdin meč privlači ogromnu pažnju u Švajcarskoj, u glavnoj ulozi Šaćiri!?

Izvor: Sportske.net, 21.Avg.2019, 11:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin meč privlači ogromnu pažnju u Švajcarskoj, u glavnoj ulozi Šaćiri!?

Ne tako fudbalske teme na naslovnicama tamošnjih medija.

Crvena zvezda večeras gostuje u Bernu gde će odmeriti snage sa Jang Bojsima u plejofu Lige šampiona.

Duel je privukao veliku pažnju švajcarskih medija ne samo iz sportskih razloga, već i iz onih ne baš fudbalskih.

Tako najtiražniji švajcarski list Blik najavljuje meč kao "pitanje časti" i odbranu švajcarskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fudbala koji se "ovog leta isprljao", a redakcija lista nije mogla da zaobiđe i čitavu priču sa Šaćirijem iz prošle sezone.

"Radi se i o časti Šaćirija i svega što se događalo na Mundijalu kada su se Srbi pokazali kao loši gubitnici. Umanjena vrednost trijumfa Švajcarske nad Srbijom rezultirala je da menadžer Liverpula Jirgen Klop padne pod politički pritisak i ne povede ga u Srbiju. Zvezda je senzacionalno slavila, a sada Jang Bojs ima priliku da igra i za Šaćirija", piše u tekstu.

Noje Cirher cajtung posebno ističe veliki povratak Zvezde na evropsku fudbalsku cenu nakon građanskog rata u Jugoslaviji, sankcije UN i finansijskih problema unutar kluba.

Meć je, između ostalih, najavio i portal 20min.ch koji u prvi plan stavlja najveću zvezdu ekipe Vladana Milojevića - Nemca Marka Marina koji je nekada važio za novu veliku stvar nemačkog fudbala.

Prva utakmica plej-ofa za LŠ Jang Bojs - Crvena zvezda počinje večeras u 21.00 u Bernu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Rešavaće se na Marakani, neka bude kao pre 15 godina: Zvezda gubila, vodila, visila i ipak donela kapital (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 21.Avg.2019

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Berna) Mogla je Crvena zvezda da pobedi večeras u Švajcarskoj. Mogla je i da izgubi. U frenetičnom meču, prepunom šansi i dobrog fudbala, srpski šampion je odigrao sa Jang Bojsima 2:2. I reklo bi se da je uzeo ono po šta je došao. Svakako da Zvezda može da bude...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.