Zvezdin bombarder: Dajte mi bolje lopte... (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Mar.2016, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezdin bombarder: "Dajte mi bolje lopte..." (video)

Argentinski internacionalac iz redova Crvene zvezde Luis Ibanjez tvrdi da mu lopta kojom se igraju mečevi u Superligi ne odgovara i da bi sa nekom drugom postigao više golova iz slobodnjaka.

Levi bek Crvene zvezde Luis Ibanjez dokazao je da su crveno-beli napravili sjajan potez kada su ga angažovali uoči početka tekuće sezone.

Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je do sada pokazao da pored defanzivnih zadataka može mnogo da doprinese u napadu pošto je na 24 utakmice postigao osam golova i upisao devet asistencija.

Veći deo golova popularni Lućo je postigao iz prekida, a tvrdi da bi bio još efikasniji da malo više radi na svom šutu.

"Mogao bih i morao više da radim, učinak bi tada bio sigurno još bolji. Ovako, ponekad pitam trenera Božovića da ostanem 10-15 minuta duže kako bih šutirao i uglavnom mi odobri" objašnjava Ibanjez.

Pisali smo već o tome da je Luis Ibanjez jedan od najefikasnijih igrača u Evropi kada se u obzir uzmu samo golovi postignuti iz slobodnih udaraca, a Zvezdin bek poručuje da bi učinak bio bolji da se u Superligi igra nekom drugom loptom.

"Igramo sa loptom koja je nekako gumena, teška i nije najbolja za izvođače prekida. Sa boljom loptom bilo bi i više golova. Nadam se da će Zajednica za narednu sezonu naći boljeg sponzora kako bi bilo još efektnijih pogodaka" zaključio je Ibanjez.

Utakmice Superlige Srbije od ove sezone se igraju "Select" loptama pošto je Zajednica sklopila jednogodišnji ugovor sa danskim proizvođačem sportske opreme.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

IBANJEZ NESVESNO NAJAVIO OSTANAK: Nadam se boljim loptama sledeće sezone kako bi bilo još lepših golova!

Izvor: HotSport.rs, 09.Mar.2016, 00:27

Levi bek Crvene zvezde postao je nezamenljiv šraf u mašineriji Miodraga Božovića. Nakon što je objavljeno da će crveno-beli izvesno dobiti najveće moguće pojačanje pred napad na Ligu šampiona, pod uslovom da do kraja ne ispuste prednost od 29 bodova, i levonogi Argentinac je u intervjuu za...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.