Zvezdi stigla nova ponuda za otpisanog fudbalera, iza svega stoje braća?

Izvor: Sportske.net, 26.Jun.2020, 09:29

Zvezdi stigla nova ponuda za otpisanog fudbalera, iza svega stoje "braća"?

Klub iz Ljutice Bogdana spreman na pregovore.

Dolazak Srđana Spiridonovića je sasvim moguće označio rastanak sa Mateom Garsijom.

Stigao je u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje, postigao i gol protiv Jang Bojsa, ali stiče se utisak da je nedorečen, pa će "crveno-beli" pokušati da popune kasu njegovim transferom.

Uveliko se govori o interesovanju Arisa, saga traje mesecima, a sada grčki mediji prenose i tačne brojke.

Aris je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Zvezdi ponudio 1.200.000 evra i 50 posto od naredne prodaje, dok šampion Srbije sada želi 300.000 više uz određene procente.

I pored činjenice da se klub iz Soluna nalazi u problemima, klub ne odustaje od kupovine, a šuška se da iza svega stoji Olimpijakos koji bi ga posle sezone na pozajmici doveo u Pirej.

Mateo Garsija je iz Las Palmasa stigao u Beograd za 2.200.000 evra, pa će Zvezda sasvim sigurno biti u gubitku pošto Dejan Stanković ne računa na krilnog fudbalera.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.