Pobeda Zvezde, u Finsku sa dva gola prednosti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jul.2019, 08:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Zvezde, u Finsku sa dva gola prednosti

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Helsinki 2:0 (1:0) u Beogradu u prvoj utakmici 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Strelci na stadionu "Rajko Mitić", pred 36.289 gledalaca, bili su Ričmond Boaći u 27. i rezervista Milan Pavkov u 90. minutu.

Boaći je glavom "otvorio" Helsinki na sjajnu asistenciju Mirka Ivanića, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << upravo je njegova zamena u samom finišu pokupila "otpadak" i matirala odličnog golmana Maksima Rudakova.

Gosti iz Finske su se branili praktično sa svih 11 igrača, Zvezda je teško uspevala da ih probije, ali je uz dosta muke na kraju uspela da napravi dobru zalihu iz prvog duela.

Revanš u Finskoj je tačno za sedam dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.