Zvezda u seriji - Treća utakmica i treća pobeda, opet isti rezultat! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 20:26

Zvezda u seriji - Treća utakmica i treća pobeda, opet isti rezultat! (video)

Zvezda igra sjajno na startu sezone.

Crvena zvezda je stigla do treće uzastopne pobede bez primljenog gola u Super ligi Srbije, a ovoga puta je ekipa Dejana Stankovića bila bolja od Mačve iz Šapca sa 0:3 (0:1).

Crveno-beli su bili bolji rival u većem delu susreta, pa možemo reći da je zasluženo slavila u ovom duelu.

Ipak, bilo je i sumnjivih sudijskih odluka o kojima će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reči kasnije.

Od starta je Zvezda krenula agresivno ka golu Perića, ali nisu stvorili ozbiljnu šansu u prvih 10-ak minuta utakmice.

Onda u 13. minutu velike šanse za Krstovića i Sanoga, ali njihovi udarci nisu završili u mreži. Katai je nastavio da pokušava, a onda gol za Zvezdu u 24. minutu.

Akcija je trajala čitav minut, a da protivnik nije dotakao loptu, na kraju su kombinovali Ivanić i Katai, usledila je asistencija ka Krstoviću koji pogađa gol za 0:1. Biće govora o ovoj situaciji i prilikom analize spornih detalja, pošto postoji mogućnost da je Krstović bio u ofsajdu.

Katai je iz slobodnog udarca pet minuta kasnije pogodio prečku, a do kraja poluvremena je to učinio još jednom, ali iz igre, zaista nije imao sreće da se upiše u listu strelaca.

U 60. minutu ekipa Crvene zvezde stiže do još jednog gola, ali je on poništen zbog ofsajda u kom se našao Ben, upravo on je uposlio Krstovića koji je ponovo zatresao mrežu.

Degenek koji pokazuje da je u dobroj formi i pored silnih spekulacija da će napustiti Zvezdu, u jednoj situaciji je sprečio Dabića da postigne pogodak, a minut kasnije gol.

Bio je to 65. minut, Zvezda je povela sa 0:2, lopta je došla do Nikolića koji ne okleva u ovakvim situacijama, opalio je sa 20 metara, a na putu ka golu je lopta zakačila jednog igrača Mačve, dovoljno za efektniji gol.

Još jedna sporna situacija u kaznenom prostoru Mačve kada je Ben pao, a onda i prilika za Kataija koji šutira pored gola.

Kako smo se bližili kraju utakmica je bila mirnija, ali smo ipak videli još jedan gol i to novi u mreži Mačve.

Za treću pobedu od 3:0 u trećoj utakmici ove sezone pobrinuo se - Miloš Vulić koji se sve više nameće Dejanu Stankoviću. BIla je to prava "praćka", fenomenalan gol koji je bio verovatno najlepše što smo videli za danas.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdaši prezadovoljni, neće Makedu? (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Crvena zvezda zabeležila novu pobedu...Tri utakmice, tri pobede...Ponovo je Zvezda pobedila 3:0 u okviru Super lige, pa sada sa 9:0 u domaćem šampionatu zauzima prvo mesto na tabeli...Šta kažu navijači nakon utakmice u Šapcu?..Veoma su zadovoljni, posebno im je osveženje Nikola Krstović koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.