Zvezda u januaru vraća svog bivšeg asa?

Izvor: N1 televizija, 14.Nov.2018, 04:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvezda u januaru vraća svog bivšeg asa?

Nekadašnji vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandarf Katai u zimskom prelaznom roku mogao bi da se vrati u klub iz Ljutice Bogdana.

"Večernje Novosti" prenose da srpski šampion u januaru želi u svoje redove da vrati bivšeg reprezentativca Srbije koji je proteklu sezonu proveo u Čikago Fajersima, u američkoj MLS ligi.

Isti izvor navodi da su kontakti između kluba i Kataija obnovljeni, što je prvi korak ka realizaciji dogovora i eventualnog povratka. >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija <<

Katai je za nešto više od dve godine, koliko je proveo u Zvezdi, ostavio dobar utisak, pogotovo u sezoni 2015/2016, kada je na 37 utakmica postigao 23 pogotka. Sa Marakane je otišao u španski Alaves, a posle sezone i po (23 utakmice, tri gola) preselio se u Sjedinjene Američke Države.

U julu ove godine potpisao je i ugovor sa Čikagom u kome postoji klauzula da može da ide u slučaju povoljne ponude.

Crveno-beli će uskoro najverovatnije raskinuti pozajmicu sa Brazilcem Kafuom, a srpski prvak nije odustao ni od angažovanja štopera Nemanje Milunovića iz BATE Borisova.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda - odlasci su sigurni, a mete su bivši as i stameni štoper!

Izvor: Sportske.net, 14.Nov.2018

Crvena zvezda ima planove za januar, videćemo koji od njih će se ostvariti...Juče smo u razgovoru sa agentom Milana Jevtovića Ivanom Dudićem saznali da će biti odlazaka iz Crvene zvezde i to na krilnim pozicijama, velika konkurencija će izazvati i promenu u igračkom kadru pred nastavak sezone...Ipak,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.